Quiz

By |

Ny sesong av vår populære pubquiz på Nikkers Sport. Et spennende konsept som bruker lyd og bilde i oppgavene via storskjermer. Varierte kategorier og ulike vanskelighetsgrader på spørsmålene gjør dette til en allmennquiz som passer for alle. Vi quizer med lag på inntil 6 personer. Gratis deltagelse, flotte premier og gode quiztilbud hver mandag. Velkommen!

Tørstetorsdag

By |

Ukas beste studentfest finner du i 2.etg på Nikkers på torsdager. Hver uke er det forskjellige DJs som spiller hos oss og med jevne mellomrom arrangeres det også større events og temafester for studentene. Gratis inngang og 20års aldersgrense.

Quiz

By |

Bli med på vår populære lagquiz på mandager. Her er det varierte kategorier og vanskelighetsgrader, så dette passer for de aller fleste. Vi bruker også lyd og bilde i oppgavene, så det blir en engasjerende quizopplevelse for deltakerne! Gratis deltagelse og premier til de beste.

Tørstetorsdag

By |

Ukas beste studentfest finner du på Nikkers. 2.etg tilhører studentene på Torsdager og her er det ulike DJs fra hele Norge som spiller hver uke. Gratis inngang og 20 år ID. Følg med oss for oppdateringer på egne temafester og mye annen morro på Nikkers. Velkommen!

Quiz

By |

Ny sesong av vår populære allmennquiz på mandager. 1-6 personer pr lag, bruk av lyd og bilde i oppgavene, varierte kategorier fra uke til uke, quiztilbud, premier og mye god stemning.

Gratis deltagelse.

Shuffleonsdag

By |

Hver onsdag er du velkommen på shuffleonsdag i 2.etg på Nikkers Sport. Her har vi to shuffleboard og det er ekstra hyggelige studentpriser på spill på onsdager.

Shuffleboard er et sosialt og morsomt spill som er enkelt å lære. Det krever ingen forhåndskunnskaper for å ha det gøy. Våre bartendere kan gi dere innføring i spillet og tips & triks for den som måtte ønske det.

Quiz

By |

Hver mandag  kl 19.30 er det quiz på Nikkers Sport. Det er en allmennquiz med varierte spørsmål og kategorier. Hvert lag kan bestå av inntil 6 personer og det er gratis å være med. Dersom du er med regelmessig kan du også kjempe om flotte premier i quizligaen som går over 8 uker av gangen. Vi bruker 8 storskjermer i quizen, noe som gir mye engasjement og inspirasjon i form av lyd & bilde i oppgavene. Velkommen!

Fredager på Nikkers Terrassen

By |

Hver fredag inviterer vi våre gjester til å starte helgen tidlig på den flotte Nikkers Terrassen langs elva. Utebaren åpner kl 20.00 med et godt utvalg av sommerdrikke på menyen. Her kan du nyte lune sommerkvelder i takt med god musikk og god utsikt.

Tørstetorsdag

By |

I hele Juni & Juli arrangerer vi Tørstetorsdag på Nikkers Terrassen og i 1.etg. Her finner du midtukas beste studentfest med ulike DJs fra hele Norge fra uke til uke. Torsdagene på Nikkers er kjent for god stemning langt utover natten og en fest du ikke vil gå glipp av. Gratis inngang og 20 år ID.